Ugrás a tartalomra

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete - Minden jog fenntartva
 
A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.
 
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.
 
Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
 
A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesületét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kel eljárni.
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.
 
E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: skurusa [at] klncomp [dot] hu
 
A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat ugyanezen a címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.
 
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.